top of page
image00008.jpeg

Kwekerij Bevermeer

Kwekerij Bevermeer is gevestigd in de Heenweg in 's-Gravenzande, gemeente Westland. Het bedrijf heeft een oppervlakte van 21.000 m2. Een enthousiast team van vaste- en parttime medewerkers werkt hard om aan de wensen van de klant tegemoet te komen.

Kwekerij Bevermeer is gespecialiseerd in de productie van hoogwaardige pot- en perkplanten. In de maanden januari en februari leveren wij twee soorten groene planten; de Fatsia Japonica en de Monstera Deliciosa. In het vroege voorjaar leveren wij Myosotis en Violen in verschillende kleuren en mixen. Gedurende het voorjaar leveren wij een zeer breed assortiment stekperkgoed. In de zomermaanden zijn onze terras toppers en onze table toppers beschikbaar. Hieronder vallen de Aeonium in verschillende potmaten en in kruik en de Kalanchoë Beharensis in kruik. In de zomer zijn ook Streptocarpus en Portulaca leverbaar in potmaat 12. In de maanden november en december leveren wij een assortiment kerst Leucophyta met sneeuw en verschillende kleuren glitter.

  • Alle artikelen worden geleverd in potten voorzien van barcode, plantenpaspoort en verzorgingstips. Zorg naast reguliere watergift voor voldoende voeding voor de plant.

  • Wij werken volgens de richtlijnen van Milieu Project Sierteelt en zijn MPS-A en Global GAP gecertificeerd.

  • Wij werken zoveel mogelijk met biologische gewasbeschermingsmiddelen en maken geen gebruik meer van middelen uit de groep van neonicothionides. Deze werkzame stoffen hebben een negatieve uitwerking op de bijenstand.

bottom of page