top of page
image00044_edited_edited.jpg

Perkgoed kwekerij Westland

image00001_edited.jpg
image00006.jpeg
image00016.jpeg
image00009_edited.jpg

Perkgoed kwekerij

Van maart t/m juni hebben wij op onze perkgoed kwekerij veel bijzondere soorten perkgoed beschikbaar in potmaat 10,5. Onze planten zijn van hoge kwaliteit. Wij kunnen dezelfde dag nog leveren en zijn hier erg flexibel in. Via het platform Floriday houden wij onze klanten op de hoogte van ons huidige perkgoed aanbod in het Westland. Dit wordt elke week vernieuwd.

Benieuwd naar de planten in ons assortiment en de beschikbaarheid van ons perkgoed in het Westland? Neem een kijkje op Floriday of neem contact op!

Verbena lavendel 20230422075214.jpg

Perkgoed inkopen

Perkgoed inkopen bij Kwekerij Bevermeer? Wij leveren ons perkgoed in trays op Deense containers. Onze planten gaan in 12-gaats trays, er gaan 40 trays op een Deense container. Bij lange perkgoedsoorten kunnen dit minder lagen zijn. De belading voor één Deense container is:

12 x 40 = 480 planten

Certificering

image.png

Wij werken volgens de richtlijnen van Milieu Project Sierteelt en zijn MPS-A en Global GAP gecertificeerd. Wij werken zoveel mogelijk met biologische gewasbeschermingsmiddelen en maken geen gebruik meer van middelen uit de groep van neonicothionides. Deze werkzame stoffen hebben een negatieve uitwerking op de bijenstand.

bottom of page