top of page
image1.jpeg
 • Wat is de prijs van de planten?
  De prijs verschilt per soort. Voor ons huidige aanbod en prijzen kun je een kijkje nemen op onze Floriday pagina of contact met ons opnemen.
 • Waar is Kwekerij Bevermeer gevestigd?
  Kwekerij Bevermeer is gevestigd in De Heenweg, onderdeel van 's-Gravenzande. Ons adres is: Laan van de Heilige Lambertus 65.
 • Wat doet Kwekerij Bevermeer?
  Kwekerij Bevermeer kweekt jaarrond allerlei verschillende soorten planten. Het hoofdproduct is perkgoed, wat van maart t/m juni beschikbaar is. Verder kweken wij in de andere maanden soorten zoals: streptocarpus, portulaca, fatsia japonica, monstera deliciosa en calocephalus. Bekijk ons volledige assortiment hier.
 • Hoe snel levert Kwekerij Bevermeer?
  Als de bestelling voor 15:00 wordt geplaatst, zullen wij de bestelling dezelfde dag nog rapen en verzenden. Afhankelijk van de transporteur en de locatie zullen de planten 's avonds of de volgende ochtend geleverd worden.
 • Kan ik direct kopen bij Kwekerij Bevermeer?
  Je kunt direct kopen bij Kwekerij Bevermeer met een Floriday account. Kwekerij Bevermeer verkoopt niet aan particulieren.
 • Hoe voeg ik een vraag en antwoord toe?
  Volg deze 4 stappen om een nieuwe FAQ toe te voegen: 1. Beheer FAQ's vanaf je dashboard of in de Editor. 2. Voeg een vraag en antwoord toe. 3. Wijs je FAQ toe aan een categorie. 4. Klik op 'Opslaan' en op 'Publiceren'. Je kunt je FAQ's op elk gewenst moment bijwerken.
 • Hoe kan ik de titel van mijn veelgestelde vragen wijzigen?
  Je kunt de titel bewerken via het tabblad 'Instellingen' in het FAQ-onderdeel in de Editor. Om de titel uit je mobiele app te verwijderen, ga je naar het tabblad 'Site en app' in je Wix owners-app en tik je op 'Aanpassen'.
 • Kan ik een afbeelding, video of GIF aan mijn FAQ toevoegen?
  Ja. Volg deze 4 stappen om media toe te voegen: 1. Beheer FAQ's vanaf je dashboard of in de Editor. 2. Maak een nieuwe FAQ of bewerk een bestaande FAQ. 3. Klik vanuit het antwoordtekstvak op het video-, afbeeldings-, of GIF-pictogram. 4. Voeg media vanuit je bibliotheek toe en sla dit op.

Contactgegevens

Kwekerij Bevermeer

Bezoekersadres
Laan van de Heilige Lambertus 65
2691 MV 's-Gravenzande

Correspondentieadres
Troubadourlaan 5
2694 AS 's-Gravenzande


 

Ben Vermeer
06 54 28 18 60
info@bevermeer.nl

Cas Vermeer
06 37 46 86 85
cas@bevermeer.nl


 

bottom of page